Vuokraa äänentoisto alk. 100€

Vuokraa äänentoisto tilaisuuteen

Tarvitsetko tilaisuuteesi äänentoistoa? Meiltä löytyy äänentoisto monenlaiseen eri tilanteeseen aina pienestä puhetilaisuudesta isompaan yli 500 hengen tilaisuuteen asti.

Pakettivaihtoehdot:

Puheääni 100 €

Puheäänipaketti sisältää yhden kaiuttimen ja mikrofonin. Tämä vaihtoehto soveltuu hyvin tilaisuuksiin, jossa maksimissaan 70 osallistujaa ja tilaisuus on rauhallisessa paikassa (ei esim. ulkopuolista meteliä).

Äänentoisto (pieni) 140 €

Pieni äänentoistopaketti sisältää kaksi aktiivikaiutinta (kokoluokassa 10″), mikserin ja mikrofonin. Tämä vaihtoehto soveltuu hyvin tilaisuuksiin joissa noin maksimissaan 100 osallistujaa ja ääni halutaan kuulumaan laajemmin. Tämän kokoinen äänentoisto soveltuu hyvin puheiden pitämiseen, DJ- ja taustamusiikin soittamiseen sekä karaokeen.

Äänentoisto (keskikokoinen) 170 €

Keskikokoinen äänentoistopaketti sisältää kaksi aktiivikaiutinta (kokoluokassa 12″-15″), mikserin ja mikrofonin. Tämä vaihtoehto soveltuu hyvin tilaisuuksiin joissa noin maksimissaan 150 osallistujaa ja ääni halutaan kuulumaan laajemmin. Tämän kokoinen äänentoisto soveltuu hyvin puheiden pitämiseen, DJ- ja taustamusiikin soittamiseen sekä karaokeen.

Äänentoisto (iso) 250 €

Iso äänentoistopaketti sisältää kaksi aktiivikaiutinta ja basson (subwoofer) (kokoluokassa 15″), mikserin ja mikrofonin. Tämä vaihtoehto soveltuu hyvin isompiin tilaisuuksiin joissa noin 150-300 osallistujaa ja ääni halutaan soimaan voimakkaammin. Tämän kokoinen äänentoisto soveltuu hyvin DJ-musiikin soittamiseen ja karaokeen.

Äänentoisto yli 300 hengen tilaisuuksiin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous isommasta äänentoistosta. Kauttamme saan äänentoiston ja ammattiteknikon 300-2500 hengen tilaisuuksiin. Esimerkiksi bändikeikat, pienet festarit, isommat yritysjuhlat.

Stage Manager Finland