Stage Manager Finland

dj tapahtumaan

Laadukkaat dj-palvelut ja karaoke ovat erikoisalaamme.

Stage Manager Finland Oy on vuonna 2009 perustettu ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut järjestämään laadukkaita DJ-palveluita, karaokea ja muita erikoisohjelmia. Järjestämme vuosittain yli 4 000 keikkaa reilun 100 ammattilaisemme voimin. Vakioasiakkaitamme ovat ravintolat, yritykset, tapahtuma- ja ohjelmatoimistot sekä yksityiset juhlien järjestäjät.

Ota meihin yhteyttä ja saat tilaisuutesi viihdeasiat kerralla haltuun, helposti ja budjettiisi sopivasti.

Yli 100.000 järjestetyn keikan kokemuksella

Tiedätkö jo tarkalleen mitä etsit vai haluatko, että suosittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot? Molemmat onnistuu! Vuosikymmenten kokemus erilaisten keikkojen järjestämisestä antaa meille mahdollisuuden onnistua joka kerta paremmin.

Kauttamme saat laadukkaat ja ammatti­taitoiset DJ-palvelut, karaoken, juontajat, erikoisohjelmat­ sekä kaiken tarvittavan tekniikan. Oli kyseessä sitten ravintola, yritys- tai yksityisjuhla, voit hyvillä mielin luottaa ammattitaitoomme. Hoidamme jokaisen­ tilaisuuden tinkimättömällä ammatti­taidolla, 25 vuoden ja yli 100 000 järjes­tetyn keikan kokemuksella. Tilaisuuteesi sopivin tekijä valitaan yli 100 ammattilaisemme joukosta ja voit hyvillä mielin keskittyä nauttimaan itse tilaisuudesta.

Ota yhteyttä

Mika Qvist

+358 (0)40 528 5466
mika.qvist@stagemanager.fi

Arvostelusi
1
2
3
4
5
Lähetä
     
Peru

Kirjoita arvostelu palvelusta

Stage Manager Finland
Keskiarvo:  
 1 arvostelua
 Taru Karhu-Männikkö / Accountor
DJ-palvelu After Work -tilaisuus

Stage managerilaiset auttoivat osaltansa asiakastilaisuutemme onnistuneen tunnelman luomisessa. DJ:llä oli hyvä tilannetaju ja hän hoiti roolinsa hienosti. Palvelu kokonaisuutena toimi juuri kuten olimme sopineet. Voin suositella vastaaviin tilaisuuksiin.

Stage Manager Finland