Ajankohtaista

Vauhdita yritystapahtumaa musiikilla: DJ-palvelu ja karaoke tuovat hyvää fiilistä ja nostattavat yhteishenkeä.

26.11.2022 | Muokattu viimeksi: 28.8.2023

Yritystapahtumissa musiikki on tärkeä elementti, jonka hoitaminen kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi. 

Olemme erikoistuneet järjestämään laadukkaita dj-palveluita ja karaokea, joita järjestämmekin vuosittain yli 4000 keikkaa reilun 100 ammattilaisemme voimin. Vakioasiakkaitamme ovat ravintolat, yritykset, tapahtuma- ja ohjelmatoimistot sekä yksityiset juhlien järjestäjät.

Stage Managerin DJ-palvelu on koko illan kestävä laadukas ohjelma, jolla saat kätevästi tilaisuuden tunnelman ja ohjelman kerralla haltuun. Karaokesta on puolestaan muotoutunut 2020-luvun must-juttu. Yli 70% yritysasiakkaistamme valitsee DJ-palvelun oheen myös karaoken, sillä usein osallistujissa on myös paljon innokkaita laulajia. Ammattitaitoiset tekijämme saavat laulajat loistamaan esiintymisen aikana ja vieraat voivat nauttia ammattimiksauksen luomasta tunnelmasta. Suosittu vaihtoehto on myös omatoiminen karaokehuone -ratkaisu, jolloin halukkaat laulajat pääsevät laulamaan omassa tilassaan.

Voit halutessasi tilata DJ-palvelun ja karaoken erikseen, tai yhdistää dj-palvelun ja karaoken usealla eri tavalla, jolloin jokaiselle vieraallesi löytyy varmasti sopivaa viihdettä. DJ tai karaokejuontaja voivat tarvittaessa myös huolehtia tilaisuuden juontamisen, jolloin et tarvitse erillistä juontajaa.

Kysy lisää DJ- ja karaokepalveluistamme

Lue lisää
Stage Manager Finland