DJ-palvelu + äänentoisto alk. 550€

DJ-palvelu ja äänentoisto Stage Manager Finland Oy yritystapahtumat, häät, syntymäpäivät, virkistyspäivät, cocktailtilaisuudet, verkostoitumistilaisuudet, iltajuhla

Etsitkö tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa, joka saa vieraasi viihtymään, kattaa koko illan ja on budjetillesi ystävällinen?

Stage Managerin DJ-palvelu on luotettava ja laadukas ohjelma, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin: yritysjuhlat, kick-off, virkistyspäivät, pikkujoulut, kesäpäivät, häät, syntymäpäivät ja kaikkiin muihin tilaisuuksiin, joissa musiikilla on tärkeä tehtävä, saada ihmiset viihtymään. DJ-palvelu + äänentoisto sopii sellaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin, joissa tarvitaan mukaan kaiuttimet.

Mikäli paikassa on jo valmiina äänentoisto jota DJ voi käyttää, tutustu DJ-palvelu -pakettiimme.

Tilaamalla DJ-palvelun + äänentoiston meiltä saat

  • Ammattitaitoisen ja kokeneen tekijän vastaamaan tilaisuutesi musiikista.
  • Voit halutessasi käydä kaikki tilaisuuden tärkeät asia läpi kanssamme hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Voit myös esittää toiveita musiikin suhteen niin paljon kuin haluat, tai voit myös jättää musiikin kokonaan ammatti-DJ:n huoleksi ja keskittyä itse nauttimaan tilaisuudesta.
  • Palvelun voit peruuttaa maksuttomasti 30 päivä ennen tapahtumaa. Muutoinkin pyrimme aina olemaan joustavia ja useimmissa tapauksissa keikan pystyy peruuttamaan painavan syyn takia lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Kysy lisää DJ-palvelustamme

Stage Manager Finland