DJ-palvelu alk. 400 €

DJ-palvelu Stage Manager Finland Oy yritystapahtumat, häät, syntymäpäivät, virkistyspäivät, cocktailtilaisuudet, verkostoitumistilaisuudet, iltajuhla

Etsitkö tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa, joka saa vieraasi viihtymään, kattaa koko illan ja on budjetillesi ystävällinen?

Stage Managerin DJ-palvelu on luotettava ja laadukas ohjelma, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin: yritysjuhlat, kick-off, virkistyspäivät, pikkujoulut, kesäpäivät, häät, syntymäpäivät ja kaikkiin muihin tilaisuuksiin, joissa musiikilla on tärkeä tehtävä, saada ihmiset viihtymään. DJ-palvelu sopii sellaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin, joissa on olemassa jo riittävä äänentoisto paikalla. Mikäli tarvitse myös äänentoiston, katso DJ-palvelu + äänentoisto -pakettiamme.

Tilaamalla DJ-palvelun meiltä saat

  • Ammattitaitoisen tekijän vastaamaan tilaisuutesi musiikista.
  • Voit halutetssasi käydä kaikki tilaisuuden tärkeät asia läpi kanssamme hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Voit myös esittää toiveita musiikin suhteen niin paljon kuin haluat, tai voit myös jättää musiikin kokonaan ammatti-DJ:n huoleksi ja keskittyä itse nauttimaan tilaisuudesta.
  • Palvelun voit peruuttaa maksuttomasti 30 päivä ennen tapahtumaa. Muutoinkin pyrimme aina olemaan joustavia ja useimmissa tapauksissa keikan pystyy peruuttamaan painavan syyn takia lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Kysy lisää DJ-palvelustamme

Stage Manager Finland